cHosting

Denne side er en annonce

Plads

10 GB

Opstartspris

110 DKK

Pris/md.

9.5 DKK

Spar 67% det første år

Plads

2 GB

Opstartspris

Pris/md.

10 DKK

Enkel og stabil hosting

Plads

10 GB

Opstartspris

Pris/md.

15 DKK

Meget høj ydelse 150% CPU

Plads

10 GB

Opstartspris

99 DKK

Pris/md.

12.9 DKK

Spar 90% det første år

Plads

25 GB

Opstartspris

99 DKK

Pris/md.

99 DKK

Prøv dit webhotel helt gratis i 30 dage

Plads

5 GB

Opstartspris

Pris/md.

22 DKK

Spar 20% med koden: AWQ84QGG67 ved valg af halv- eller helårlig betaling

Plads

10 GB

Opstartspris

Pris/md.

4.97 DKK

En stabil og hurtig hjemmeside til en fast, lav pris.
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

cHosting er en af de nyeste hostingudbydere på markedet. Det er helt sikkert også en af dem, som har gjort sig bedst bemærket, når det kommer til hosting. Chosting.dk kan nemlig bare noget, som gør kunderne ekstremt tilfredse. Deres Trustpilot score på 9,6/10 siger vidst det hele. Derfor har cHosting evnen til at give noget, som mange af de andre hostingudbydere ikke kan, det er nemlig ekstremt god service. Hvis du overvejer at benytte dig af cHosting, bør du helt sikkert læse med nedenfor, hvor vi gennemgår en masse ting omkring cHosting. Det være sig både priser, generel information om deres produkt og cHosting selv.

cHosting blevet oprettet i 2011 og har siden da erobreret rigtig mange kunder fra de andre hostingudbydere i Danmark. cHosting er udelukkende et dansk firma. Derfor kan du regne med kvalificeret support fra deres side af. Desuden satser de 100% på kvalitet frem for kvantitet, og det kan man da også godt se på deres priser. Deres priser er i den dyre ende.

chosting.dkHvad kan cHosting?

Hos cHosting.dk får du mange ting. Som sagt får du super god service. Derudover får du selvfølgelig også et glimrende produkt, her kan du få et overblik over, hvad der hører med i produktet.

  • 1 click installation
  • Trafik: 50 – 200 GB
  • Antal domæner: 2 – 10 styk
  • 5 GB plads

Det er klart, at den mængde af plads, som du vælger, afhænger meget af hvilket webhotel du vælger. Hos cHosting kan du hoste helt op til 10 domæner på samme webhotel, hvilket faktisk er ret meget. Hvis du vælger det lille webhotel, kan du dog kun have 2 domæner, men det er stadig ret fair for en pris af kun 22 kroner. Desuden får du gratis SSL, hvilket ikke er gratis ret mange steder. Hos cHosting kan du også vælge om du vil have daglige eller månedlige backups for din hjemmeside. Det er naturligvis helt op til dig, hvad du vælger.

Der findes pakker til forskellige behov. Du kan for eksempel finde pakker, som er egnet mere professionelle, hvor du også kan finde pakker, som mest er egnet til forskellige blogs, på det lidt mere fritidsinteresse plan. Ligegyldigt hvad så kan du altid benytte dig af cHosting.dk, og blive tilbudt en helt fantastisk service.

Derudover får du selvfølgelig 1-click install. Det betyder, at du kan få CMS systemet WordPress installeret på ganske kort tid. Det er noget, som er rart for dem, der ikke er så kendte inden for CMS systemer og bare generelt internet og hjemmesider. Derfor er det altid godt, at man hurtigt og simpelt kan få startet med WordPress, blot ved at installerer det i løbet af nogle minutter. Det er meget lige til, og du kan begynde at lave din hjemmeside i løbet af kort tid, helt uden at kunne kode. God fornøjelse!

Hvad synes kunderne?

Kunderne er vilde med cHosting.dk. De har en helt fantastisk service, ikke desto mindre er det værd at nævne, at de ikke har en chat support. Hvilket er ret underligt, og kan virke en smule irriterende, hvis man ikke er i en situation, hvor man kan ringe. Man kan selvfølgelig altid kontakte dem på deres e-mail, hvis man har spørgsmål. En anden god ting ved det er, at du kan få rabatter, hvis du vælger at betale for et eller et halvt år adgangen.

GÅ TIL CHOSTING