Webhosting

Denne side er en annonce

Plads

10 GB

Opstartspris

110 DKK

Pris/md.

9.5 DKK

Spar 67% det første år

Plads

2 GB

Opstartspris

Pris/md.

10 DKK

Enkel og stabil hosting

Plads

10 GB

Opstartspris

Pris/md.

15 DKK

Meget høj ydelse 150% CPU

Plads

10 GB

Opstartspris

99 DKK

Pris/md.

12.9 DKK

Spar 90% det første år

Plads

25 GB

Opstartspris

99 DKK

Pris/md.

99 DKK

Prøv dit webhotel helt gratis i 30 dage

Plads

5 GB

Opstartspris

Pris/md.

22 DKK

Spar 20% med koden: AWQ84QGG67 ved valg af halv- eller helårlig betaling

Plads

10 GB

Opstartspris

Pris/md.

4.97 DKK

En stabil og hurtig hjemmeside til en fast, lav pris.
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

Hos Findhosting har vi gjort det nemt for dig at få et overblik over de bedste danske udbydere. Du kan nedenfor sammenligner priser og specifikationer på forskelig webhosting, og du kan nemt og hurtigt klikke dig videre for at bestille din nye udbyder.

Gør brug af vores oversigt

For at gøre det lettere for dig at vælge, hvilket firma der skal hoste din hjemmeside, har vi lavet en overskuelig oversigt, hvor du nemt kan finde de informationer, du har brug for. Markedet for webhosting kan godt virke meget uoverskueligt, da der er mange tekniske ting, man skal forholde sig til. Det betyder at mange vælger den første og den bedste udbyder.

Det er dog bare sjældent, at det er den første, der i virkeligheden også er den bedste og billigste. Tit binder hjemmesideejere hos dyre bureauer i lange perioder. Det ønsker vi her hos Findhosting.dk, at du ikke gør, og derfor viser vi kun virksomheder i vores tabel, hvor det ikke er tilfældet. Vi har neden for uddybet, hvordan vores tabel fungerer:

Pris og gebyrer
Webhosting koster som alt andet penge. Prisen er for mange et væsentlig parameter, når der skal vælges udbyder, og det er også ganske fornuftigt. Webhosting er nemlig et oplagt og godt sted at spare penge, da det er en fast ydelse, du betaler. Før du vælger det billigste, er det dog stadig vigtigt, at du kigger brugeranmeldelser, så du vælger en udbyder, som holder hvad de lover. Langt de fleste selskaber tager et opstartsgebyr. Både den faste månedlige pris og opstartsgebyret kan du finde for hver enkelt firma i vores oversigt ovenfor. Du kan sågar også få den årlige ydelser, hvis du klikker “vis mere”.

Backup ved webhosting
Det er desværre før set, at både firmaer og private har mistet deres hjemmeside, fordi der ikke har været taget backup af den. Det er super ærgerligt, da det kræver en masse arbejde, at få den op at stå igen. Det ønsker vi ikke sker for dig, og derfor råder vi dig altid til at kigge efter, hvor ofte der tages backup hos de enkelte udbydere. Vi råder dig til at vælge en udbyder, der enten gør det ugentligt eller dagligt. Ovenfor kan du nemt se, hvor ofte der tages backup. Du har altså hurtigt overblikket over backuptiderne ved de forskellige webhostingfirmaer.

God service er altid vigtigt
Ligesom ved enhver anden service, er god kundeservice og hurtig support altafgørende. Det er det i den grad også ved webhosting. Går din hjemmeside ned, eller er din hjemmeside ude af drift, er det rigtig vigtigt, at du kan få hjælp hurtigst muligt. Supporten fungerer oftest via mail. Det er kun de største firmaer, der tilbyder telefonsupport. Mail vil dog i de fleste tilfælde også være ganske fint. For at sikre at firmaet lever op til, hvad de lover, anbefaler vi dig altid at læse anmeldelser på Trustpilot, Ratepanel og så videre, inden du tager din endelige beslutning.

Plads og trafik
Hver gang du får besøg af en bruger på din hjemmeside, skal der hentes en fil. Filerne fylder oftest et antal kilobytes (KB), og derfor skal dit webhotel bruge et bestemt antal data for at kunne vise filerne til dine besøgende. Jo større din hjemmeside er, og jo flere større filer der ligger der, jo mere data, skal du også bruge. Det er en anelse teknisk, og derfor har vi gjort det let for dig at aflæse via vores oversigt. Hvor meget data du har er angivet under punktet “serverplads”, og tallet står i GB.

Når der skal udregnes, hvor meget plads det kræver at hoste din hjemmeside, gøres det på samme måde som med en computer og smartphone. Jo plads du har, jo større end hjemmeside, kan du også have. Pris og plads hænger dog sammen, og derfor er mere plads også dyrere. De fleste hjemmeside kan dog klare sig med omkring 10GB i plads. Har du en større side med store filer, anbefaler vi her hos Findhosting.dk, at tilkøber mere plads.

Domæner
Hvor mange domæner, man kan have på et webhotel, afhænger i høj grad af, hvilken udbyder, man benytter. Nogle udbydere tilbydere kun et domæne pr. webhotel, mens flere som for eksempel UnoEuro tilbyder flere. I oversigten kan du let finde, hvor mange domæner du kan have. Husk dog bare at flere hjemmesider fylder mere, og får de trafik, kan det kræve, at du køber mere plads til din webhosting.
Mange vælger at investere i flere domæner. Har du overvejelser om at gøre dette, anbefaler vi, at du vælger en webhostingudbyder, hvor du kan have flere domæner tilknyttet et webhotel.

Tekniske ting
Tit er der flere tekniske goder forbundet med webhosting. En af dem er 1-click installationer, hvor du kan installere de mest populære cms-systemer på din hjemmeside med blot et enkelt klik. Det kan eksempelvis være WordPress og Joomla. Brug ovenstående oversigt for at se, hvilke udbydere der tilbyder 1-click installation af CMS-systemer.

Billig webhosting

Billig webhosting er for dig, der driver 1 eller et lille antal af hjemmesider uden den store mængde trafik. Du finder nedenfor i tabellen priser og specifikationer, så du nemt kan finde din nye udbyder. Du kan nemt bestille hosting ved at klikke på den grønne knap ”Køb nu!”.

Pro webhosting

Pro webhosting er for dig, der driver flere forskellige hjemmesider eller har en stor side med meget trafik. Der er ved professionel webhosting mere stabilitet, og siden vil typisk kunne klare mere trafik. Bestil nemt via den grønne knap, hvor der står ”Køb nu!”.

Hvad er webhosting?

Webhosting er, når du får hostet din hjemmeside eller dit domæne. Nogle firmaer hoster selv deres domæner og sider, men det er ikke gratis, plus det kræver en masse teknisk viden. Derfor hoster stort set alle sin hjemmeside hos en ekstern udbyder, hvor det ikke koster alverden, hvor der er god support samt eksperter tilstede, hvis nu der skulle ske noget med serveren.Webhosting

Der følger til de fleste webhosting-aftaler forskellige produkter. Det kan være ubegrænsede email adresser eller en kuponkode til annoncering gennem Google Adwords. Hos nogle udbydere kan du modtage op til en begrænset mængde trafik, hvor du derimod hos andre kan modtage ubegrænsede mængder. Vi anbefaler at vælge en udbyder, hvor du får ubegrænset trafik, da det giver frihed til, at du frit kan vokse din hjemmeside og få flere besøgende. Vi har i Danmark et rigtig stort udvalg af udbydere af webhosting, og mange af dem er faktisk også rigtig store i udlandet. Derfor kan du trygt bestille din nye webhosting hos en dansk udbyder.

Gode råd til valg af webhosting

For mange kan det være svært at finde ud af, hvilken webhosting man skal vælge. Derfor har vi lavet en lille guide med 5 simple spørgsmål, som du kan stille dig selv, inden du skal vælge din nye udbyder.

  • Vil jeg have mail med på mit nye webhotel?
  • Hvor mange domæner har jeg behov for?
  • Hvor meget trafik har jeg på min hjemmeside?
  • Hvad er mit bydget?
  • Hvordan er min tekniske viden? Skal der være god kundeservice?

Det er spørgsmål, der er gode at stille sig selv, så du er mere sikker, når du skal vælge udbyder af webhosting. Som nævnt tidligere så anbefaler vi, at du vælger et sted, hvor du har ubegrænset trafik, så du ikke skal tænke over, at du skal skifte webhosting, når din hjemmeside bliver større. Vi anbefaler ydermere, at du også vælger et sted, hvor der er en god support. Det er altid rart at have en kort svartid og hurtigt kunne finde svar på sine spørgsmål. Overordnet set er der en rigtig god standard i Danmark, og vi har mange store udbydere som Surftown og UnoEuro, hvor prisen er i bund og kunderservicen er i top.

Vi har gjort det nemt for dig at se kundernes anmeldelser gennem stjernerne i oversigten. Det viser nemlig antallet af stjerne, den pågældende udbyder har på Trustpilot.

Vi tager forbehold for prisfejl og mangler. Udbyderne kan ændre priser uden varsel, og det vil altid være deres priser, der er de gældende.

Webhosting for private og virksomheder

Her på Findhosting.dk viser vi webhosting fra udbydere, der både tilbyder webhosting for private og for virksomheder. Du kan altså bruge vores hjemmeside og oversigt, uanset om du er privat person og kigger efter webhosting til din personlige hjemmeside, eller hvis du er virksomhed og er på jagt efter webhosting til din virksomheds hjemmeside. Uanset hvem du er, kan du via ovenstående udbydere nemt oprette dig som kunde online, købe dit domæne og bestille webhosting. Det er ganske enkelt uanset, om det skal oprettes i dit navn, eller i dit firmas navn.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos Findhosting.dk er vi eksperter inden for området webhosting. Vi kender til det til tider igennemskuelige webhostingmarked, og derfor er denne hjemmeside lavet. Vores mission er at sætte dig i forbindelse med den helt rette udbyder, så din hjemmeside hostes sikkert, har en høj oppetid og alt ellers spiller, som det skal. For at gøre dette nemmest for dig, har vi samlet alle relevante informationer i vores oversigt ovenfor. Her kan du blandt andet få mere dybdegående oplysninger om priser, oprettelsesgebyr, serverplads og meget mere. Kortere sagt alt den information, du har behov for for at træffe valget om, hvem der skal være din nye udbyder af webhosting. Ønsker du mere uddybende information fra de forskellige udbydere, så anbefaler vi, at du retter henvendelse til udbyderen. De har pligt til at oplyse dig om de nødvendige detaljer til deres produkter.