Webhotel

Vi har her på siden lavet en let og overskuelig guide, der gør det nemt for dig at sammenligne priser på forskellige webhoteller fra de største danske firmaer. Du kan neden for se en oversigt over billige webhoteller samt pro webhoteller.
Vi anbefaler altid Simply som vores foretrukne webhotel udbyder, da deres support er hurtig og deres brugerflade er ret intuitiv.

Denne side er en annonce

Plads

10 GB

Opstartspris

110 DKK

Pris/md.

9.5 DKK

Spar 67% det første år

Plads

2 GB

Opstartspris

Pris/md.

10 DKK

Enkel og stabil hosting

Plads

10 GB

Opstartspris

Pris/md.

15 DKK

Meget høj ydelse 150% CPU

Plads

10 GB

Opstartspris

99 DKK

Pris/md.

12.9 DKK

Spar 90% det første år

Plads

25 GB

Opstartspris

99 DKK

Pris/md.

99 DKK

Prøv dit webhotel helt gratis i 30 dage

Plads

5 GB

Opstartspris

Pris/md.

22 DKK

Spar 20% med koden: AWQ84QGG67 ved valg af halv- eller helårlig betaling

Plads

10 GB

Opstartspris

Pris/md.

4.97 DKK

En stabil og hurtig hjemmeside til en fast, lav pris.
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

Sådan aflæser du tabellen

Pris pr mdr:
Når du skal investere i et webhotel, skal du være opmærksom på prisen. Prisen det første halve til hele år kan godt være en smule billigere, end det kommer til at være efterfølgende. Derfor er det altid vigtigt, at du læser dette på udbyderens hjemmeside. Er du i tvivl, har webhotellerne oplistet her på siden en lav svartid, så du kan hurtigt kontakte dem og få hurtigt svar på dit spørgsmål. I vores ovenstående tabel kan du få information om den pris, det pågældende webhotel som udgangspunkt koster – både månedligt og årligt.

Oprettelsesgebyr:
Det er helt almindeligt, at der er oprettelsesgebyr på webhoteller. Et oprettelsesgebyr er det gebyr, du skal betale, når du opretter webhotellet. Hvor stort dette gebyr er meget forskelligt fra udbyder til udbyder, typisk ligger de dog på 100-300 kroner. Vi har gjort det nemt for dig at gennemskue gebyrerne hos de forskellige udbydere ved at give det et punkt i vores ovenstående tabel.

Trafik:
Når du har besøgende på din hjemmeside, så skal dit webhotel sørge for at hente filen og vise det rette indhold til den besøgende. Disse filer fylder oftest et bestemt antal kilobytes, og derfor skal webhotellet bruge data for at hente og vise de korrekte filer. Har du mange store billeder og måske funktioner, der fylder meget, så kan det sagtens være, at din side fylder flere megabytes. Derfor skal det også gøre brug af mere data for at kunne vise indholdet til brugerne.

I vores oversigt ovenfor har du derfor nem adgang til at se, hvor mange gigabytes de forskellige udbydere tilbyder. De står under punktet serverplads, og de er angivet i GB. Du har altså ikke et maks på, hvor mange besøgende du må have, men i stedet for meget data, du har. Der er hård konkurrence på markedet for, og derfor tilbyder nogle udbydere ubegrænset trafik.

Plads
Når der udregnes plads, så foregår det på samme måde som på din PC og mobiltelefon. Des mere plads du har, jo større en hjemmeside kan du også have på dit websted. Mere plads vil dog typisk kræve en dyrere løsning og dermed et højere månedligt gebyr. Det er dog sjældent at webshops og hjemmesider fylder meget, medmindre de er rigtig store, har mange store billeder eller funktioner, der kræver meget plads. For de fleste vil minimum 10gb plads typisk være tilstrækkeligt uden at få et website, der er alt for langsomt og tager for lang tid at loade. Ved du på forhånd, at dit website bliver stort, anbefaler vi hos Findhosting.dk, at du går op i plads.

Domæner:
Mange tror fejlagtigt, at man kan kun kan have et domæne på et webhotel, men der er faktisk nogle steder, hvor du kan have flere. Det gælder blandt andet UnoEuro, hvor du kan tilknytte flere domæner. Opbruger du pladsen for antal domæner, så vil ydelsen for dit hotel også opsættes. Vi anbefaler, at du køber et domæne med plads til flere domæner, da man typisk får brug for flere domæner, når man har lanceret sin hjemmeside. Vælger du et webhotel med ubegrænsede domæner, så er du på den sikre side i fremtiden. Du kan nemt i vores ovenstående oversigt se, om der er ubegrænsede domæner. Det gør du ved at klikke “vis mere”.

Backup:
Backup er en væsentlig del af et webhotel, og derfor er det vigtigt, at du vælger ét med backup. Du kan i oversigten let se, hvor ofte der tages backup.

Kundeservice:
Kundeservicen er et rigtig vigtigt parameter, når du skal finde dit nye webhotel. Det er rigtig vigtigt, at du har nogle at gribe fat i, hvis tingene pludselig brænder på, din mail ikke virker, eller din hjemmeside er nede. Inden du vælger udbyder, er det derfor altid en god idé at læse brugeranmeldelser på steder som Facebook og Trustpilot. Ofte tilbyder firmaerne telefon og mail support. Det er kun de helt store firmaer, der kan få det til at hænge sammen med telefonsupport. Husk altid at opveje alle aspekter, når du vælger din nye udbyder.

1-click installation:
En 1-click installation gør, at du med et klik kan installere forskellige CMS-systemer. Det mest populære CMS er WordPress, og derfor er det også inkluderet i stort set alle produkterne på vores liste. Ved du, hvad din hjemmeside skal laves i, kan du med stor fordel tjekke op på, om udbyderen tilbyder 1-click installation af netop dette CMS. Er du ikke så teknisk, er det en ting, der kan spare dig meget tid!

Billige webhoteller

Billige webhoteller er perfekte til dig, der har en mindre hjemmeside, der ikke skal kunne klare flere tusinde besøgende og ikke har mange forskellige domæner. Du kan nedenfor se en oversigt over de forskellige firmaer og sammenligne priser samt specifikationer, så du kan finde det rette produkt for dig. Du kan bestille det ønskede webhotel via den grønne knap ”Køb nu!”.

Pro webhoteller

Et pro webhotel er perfekt for dig, hvis du har en større hjemmeside, der skal kunne klare mange besøgende uden at gå ned. Et pro webhotel er også godt for dig, der driver flere forskellige hjemmesider, og derfor har et behov for at have flere domæner samlet et sted. Du kan nedenfor sammenligne priser samt specifikationer for de enkelte hoteller. Du kan let bestille ved at klikke på den grønne knap ”Køb nu!”

Webhotel – Hvad er det?

Et webhotel er et sted, hvor du kan have dine domæner, og hvor du kan få hostet din hjemmeside. Dette vil være hos et eksternt firma, hvor din data ligger på en ekstern server. Der vil være eksperter, klar hvis der skulle ske noget med serveren, og du kan derfor regne med, at dine domæner er i sikre hænder. Dette giver for mange en noget større sikkerhed, da man skal have en del tekwebhotelnisk viden og kunnen, hvis man skal hoste dine domæner selv.

Det består oftest af et domænenavn, et bestemt antal MB plads til dine filer, e-mail adresser, muligheder for at afvikle scripts for eksempel PHP, ASP.NET og ASP. Ved de fleste webhoteller er det også muligt at få adgang til at bruge databaser (eksempelvis MySQL). Normalt er der flere kunder på den samme server, medmindre den lige er oprettet. 

Når du vælger et webhotel vil der typisk være en række ting, der følger med. På de fleste webhoteller, vil det være muligt at få ubegrænsede email adresser samt en Google AdWords kuponkode. Der vil på nogle webhoteller være ubegrænset trafik, mens andre har en begrænsning på både trafik og plads. Vi har herhjemme en lang række af store udbydere, der står klar til at hjælpe dig godt på vej med at få din hjemmeside sikkert på internettet. Mange af firmaerne er også store i udlandet.

Få gode råd til valg af webhotel

For mange kan virke svært at vælge webhotel. Derfor kommer vi her med en række gode råd, der hjælpe dig med at vælge den helt rigtige udbyder. Først og fremmest er det vigtigt, at du finder ud af, om du har behov for et pro udgave eller et billigt webhotel. Vi har lavet 4 gode spørgsmål, du kan stille dig selv:

  • Har du behov for email?
  • Hvor mange penge vil du bruge?
  • Er min side så stor, at jeg skal have ubegrænset trafik?
  • Hvor mange domæner, skal jeg have tilknyttet?
  • Hvilke krav har jeg til kundeservice?

Langt de fleste udydere tilbyder ubegrænset trafik, og vi vil også anbefale, at du vælger det. Har du ubegrænset trafik, har du også fri mulighed for at vækste trafikken til din hjemmeside. Desuden vil vi hos findhosting.dk altid anbefale at vælge en udbyder, der har en høj oppetid. Der er dog generelt en høj standard hos danske firmaer.

Du kan hos mange firmaer få forskellige goder, når du bestiller et webhotel. Dette kan for eksempel være en gratis kuponkode til Google Adwords eller andet. Dette anbefaler vi selvfølgelig at gøre brug.

Udbydernes specifikationer og priser kan blive ændret løbende uden varsel. Derfor vil det altid være deres priser og oplysninger, der gælder.

Hvorfor er det vigtigt med det rette webhotel?

webhotelDet er vigtigt, at du har det rette produkt af flere årsager. Har du ét, der kan meget mere, end du har brug for, betaler du for noget, som du ikke bruger, og det er jo ikke meningen ved at have et webhotel. Har du der i mod et for lille webhotel, kan du risikere en langsom hjemmeside eller slet ikke have plads til, at din hjemmeside kan blive vist. Derfor er det altså vigtigt, at du fastsætter dine behov og her efter finder det rette produkt for dig. Det kan være ud fra, om du har en stor eller lille hjemmeside samt eventuelle tillægsydelser.

For at finde det helt rette produkt, kan du gøre brug af vores oversigt oven for, hvor du kan finde alle de bedste webhoteller på markedet og samtidig finde det, der matcher dine krav bedst. Det kan både være ud fra pris men også ud fra plads med videre.

Hvem er Findhosting.dk?

På Findhosting.dk er vores vigtigste opgave at hjælpe dig med at finde det helt rette webhotel, der opfylder dine behov. Vi er et hold af eksperter, der har et kendskab til markedet, og det er den viden, vi bruger, når vi præsenterer webhotellerne i vores oversigt ovenfor.

Hos Findhosting.dk ønsker vi kun at præsentere de bedste webhoteller, da du kun fortjener det bedste af det bedste. Derfor vælger vi webhotellerne ud fra en række parametre. Det er blandt andet en høj oppetid og et højt kundeserviceniveau. Hjemmesiden er rigtig vigtig for mange, og derfor er det vigtigt, at alt spiller 100%. Alt dette ved vi hos Findhosting.dk.


Hjælpeartikler: