Cliche hosting

Denne side er en annonce

Plads

10 GB

Opstartspris

110 DKK

Pris/md.

9.5 DKK

Spar 67% det første år

Plads

2 GB

Opstartspris

Pris/md.

10 DKK

Enkel og stabil hosting

Plads

10 GB

Opstartspris

Pris/md.

15 DKK

Meget høj ydelse 150% CPU

Plads

10 GB

Opstartspris

99 DKK

Pris/md.

12.9 DKK

Spar 90% det første år

Plads

25 GB

Opstartspris

99 DKK

Pris/md.

99 DKK

Prøv dit webhotel helt gratis i 30 dage

Plads

5 GB

Opstartspris

Pris/md.

22 DKK

Spar 20% med koden: AWQ84QGG67 ved valg af halv- eller helårlig betaling

Plads

10 GB

Opstartspris

Pris/md.

4.97 DKK

En stabil og hurtig hjemmeside til en fast, lav pris.
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere
Cliche tilbyder hosting i Danmark. De er dog mest populære i Sverige, hvor de er ret store inde for hosting af hjemmesider. De har iøvrigt den ære i Sverige, at de har fået lov til at samarbejde med den svenske form for DK-hostmaster, altså .SE. Det gør de fordi, at de ønsker at forbedre internettet og oplevelsen på dette for den svenske befolkning. Man må sige, at de viser at de har ganske fremragende succes i og med at lige omkring 20% af alle nye webhoteller der bliver oprettet, er hos Cliche Hosting.

Hvis man retter øjnene mere imod Danmark, kan man argumentere for, at de er blevet så populære på grund af deres rigtig billige webhoteller. Med webhoteller for omkring 1 krone om måneden, må man sige, at de har billige løsninger. Ikke desto mindre er dette kun for de mere øvede brugere, da du ikke har 1-click installation af WordPress og andre CMS systemer. Derfor er det kun de mere erfarne, som bør benytte sig af denne løsning.

Hvad får du hos Cliche hosting?

  • Op til 25GB webhoteller
  • Alt imellem 10-450 e-mails på en konto.
  • Få et gratis DK domæne med i bestillingen af webhotel
  • 1-click installation på udvalgte webhoteller

Det er klart, at disse ting afhænger af hvilket webhotel du vælger. Vi har dog forsøgt at give dig information på de mest anvendte webhoteller, for at give dig en nogenlunde idé om, hvordan det egentlig fungerer.

clichehostingHvad siger Cliche’s kunder?

Cliches kunder i følge Trustpilot langt fra tilfredse med deres kundeservice. Dog har de billige webhoteller, men hvis du vil have support, skal du formentlig kigge langt efter et ordentlig svar. De giver tilsyneladende kun flabede svar. Det er der i hvert fald mange anmeldelser, som lyder på. Man skal dog være opmærksom på, at Cliche også er eksisterende i Sverige, og derfor kan det være anmeldelser fra Sverige, som er kommet ind på den danske side. Desuden har Cliche ikke svaret på anmeldelser på Trustpilot, hvilket normalt også er et dårligt tegn. Der er selvfølgelig også kunder, som er tilfredse med deres produkt, og derfor kan vi ikke fraråde dig at få Cliche Hosting, da de ofte tilbyder et ganske fint produkt til en fornuftig pris.

GÅ TIL CLICHE