Hjemmeside hosting

Denne side er en annonce

Plads

10 GB

Opstartspris

110 DKK

Pris/md.

9.5 DKK

Spar 67% det første år

Plads

2 GB

Opstartspris

Pris/md.

10 DKK

Enkel og stabil hosting

Plads

10 GB

Opstartspris

Pris/md.

15 DKK

Meget høj ydelse 150% CPU

Plads

10 GB

Opstartspris

99 DKK

Pris/md.

12.9 DKK

Spar 90% det første år

Plads

25 GB

Opstartspris

99 DKK

Pris/md.

99 DKK

Prøv dit webhotel helt gratis i 30 dage

Plads

5 GB

Opstartspris

Pris/md.

22 DKK

Spar 20% med koden: AWQ84QGG67 ved valg af halv- eller helårlig betaling

Plads

10 GB

Opstartspris

Pris/md.

4.97 DKK

En stabil og hurtig hjemmeside til en fast, lav pris.
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

hjemmeside hostingNår du skal vælge et webhotel til hjemmeside hosting, er det altid vigtigt at sætte sig ind, i hvilke behov du har, så du ikke ender med at betale for enten et for stort eller lille webhotel. Det kan dog være svært at vide, hvad det er, man skal kigge efter, og derfor har vi lavet denne guide, hvor du kan læse mere om nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du skal bruge hjemmeside hosting.

Hvordan er din hjemmeside?

For at vælge den rette hosting til din hjemmeside, er det vigtigt, at du tager højde for, hvordan din hjemmeside er. Er det for eksempel en stor hjemmeside? En webshop eller har din hjemmeside nogle store funktioner.

Det er også værd at tage højde for, hvordan din hjemmeside er bygget op samt hvilket system, du vælger. Det kan også være, at din hjemmeside ikke er lavet endnu, og det er her en god ting at tage højde for, hvilket system den skal laves i. Måske skal du gøre brug af 1-click installation til eksempelvis WordPress? Det er vigtigt, at du vælger hjemmeside hosting, der fungerer, så du ikke oplever, at din hjemmeside går ned med videre.

Vi anbefaler her hos Findhosting.dk at du starter med at tage et kig på, om din nuværende hjemmeside gør brug af ASP.NET eller PHP. Dette er teknologier, som de fleste udbydere af hosting tilbyder, men derfor anbefaler vi, at du lige sikrer dig dette.

Gør du brug af et CMS-system, der kan køres via en 1-click installer, så anbefaler vi også, at du vælger et webhotel, hvor dette hører med, da det sikrer dig, at din hjemmeside kan køre her.  Har du en “håndkodet” hjemmeside, vil den i langt de fleste tilfælde virke ved de fleste udbydere af hjemmeside hosting. Her skal du blot være opmærksom på at vælge den rigtige teknologi.

Vælg det rette webhotel

Det er vigtigt at vælge et webhotel, der har den rette størrelse for din hjemmeside. Du sikrer dig her ved, at din hjemmeside ikke går ned, fordi dit webhotel ikke er stort nok, samt at du ikke får valgt et webhotel, der er alt for stort til dine behov. Så ender du nemlig bare med at betale for noget, du ikke har brug for.

De fleste udbydere tilbyder hosting i flere forskellige klasser og til forskellige behov. Det er derfor forholdsvist let at finde et webhotel, der passer til dine behov. De fleste hjemmesideejere kan oftest nøjes med de billigste løsninger inden for hjemmeside hosting, og du skal enten have rigtig mange hjemmesider eller en stor hjemmeside, hvis du skal op i de større webhoteller. Vi anbefaler hos Findhosting.dk, at du starter ud i de billige pakker som for eksempel den ved UnoEuro. Så kan du nemlig altid opgradere den, som du har lyst til.

Når du skal finde ud af, hvilken hjemmeside hosting du ønsker at gøre brug af, så er det værd at tage stilling til, hvor mange hjemmesider der skal hostes på det pågældende webhotel. Det er nemlig ikke alle hostingudbydere, der tilbyder dette, hvorfor det er vigtigt at tage stilling til. Hos UnoEuro kan du eksempelvis have flere domæner tilknyttet et webhotel. Tjekker du op på dette, sikrer du dig, at du ikke får nogle problemer senere hen.

Find hjemmeside hosting her

Skal du bruge hjemmeside hosting, så kan det godt virke en smule uoverskueligt at overskue markedet inden for det. Derfor har vi udarbejdet en oversigt over de bedste udbydere inden for hosting af hjemmeside.

Vi har her på siden listet 3 af de mest populære webhoteller op blandt vores brugere. Her får du alt den nødvendige information, du har behov for, når du skal træffe valget om, hvem der skal være din nye udbyder af hosting. Når du har fundet den hosting, du godt kunne tænke dig, kan du gå direkte til bestillingen via vores oversigt.