Hvad er hosting?


[/vc_column_text]

hvad er hostingHvad er hosting? Det spørgsmål stiller mange sig selv, og det er ikke uden årsag. Hosting kan godt virke lidt uhåndgribeligt, da det som sådan ikke er noget, man kan tage at føle på. Ejer du en hjemmeside, er det dog alfa omega at kende til dette, og derfor har vi her ved Findhosting.dk også skrevet en artikel om netop dette. Du kan neden for læse mere omkring, hvad hosting er.

Med hosting er det muligt at have sin it løsning eller dele af denne ved et datacenter eksternt. Der vil i de fleste tilfælde være en interforbindelse koblet op til dette, hvilket gør det muligt at tilgå eksempelvis et CMS system hvor som helst og når som helst, så længe man er koblet op på internettet naturligvis.

Her ved Findhosting.dk har vi primært fokus på at informere og sammenligne priser på hosting af hjemmeside samt webhoteller, og det at få hostet din hjemmeside hos en udbyder vil sige, at man har sin hjemmeside placeret et firmas server. Man skal altså ikke have sin egen server – det kan man godt have, men det er de færreste, der har dette.

Fordele ved at vælge en udbyder af hosting

Der er fordele forbundet med at have sin hjemmeside hostet ved en anden udbyder. Først og fremmest skal du ikke tænke over alt det tekniske, som hvis for eksempel hjemmesiden går ned. Her har du et professionelt firma i ryggen, der ved hvordan sådan noget skal håndteres. Hvis du ønsker at hoste din egen hjemmeside, kræver det ligeledes en stor teknisk viden, og det er de færreste hjemmesideejere, der besidder denne.

Ved at vælge en professionel hostingudbyder, skal du altså ikke tænke over andet end at drive din hjemmeside, levere indhold til den med videre. Her hos Findhosting.dk har vi lavet en nem og overskuelig guide til sammenligning af hosting, hvor du blandt andet finder priser samt alle de nødvendige information for at kunne finde dit nye webhotel. Det er for eksempel information omkring plads, pris, antal domæner, brugerbedømmelse og så videre.

Sammenlign hosting   

[/vc_column][/vc_row]