One hosting

Denne side er en annonce

Plads

10 GB

Opstartspris

110 DKK

Pris/md.

9.5 DKK

Spar 67% det første år

Plads

2 GB

Opstartspris

Pris/md.

10 DKK

Enkel og stabil hosting

Plads

10 GB

Opstartspris

Pris/md.

15 DKK

Meget høj ydelse 150% CPU

Plads

10 GB

Opstartspris

99 DKK

Pris/md.

12.9 DKK

Spar 90% det første år

Plads

25 GB

Opstartspris

99 DKK

Pris/md.

99 DKK

Prøv dit webhotel helt gratis i 30 dage

Plads

5 GB

Opstartspris

Pris/md.

22 DKK

Spar 20% med koden: AWQ84QGG67 ved valg af halv- eller helårlig betaling

Plads

10 GB

Opstartspris

Pris/md.

4.97 DKK

En stabil og hurtig hjemmeside til en fast, lav pris.
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

Overvejer du at få hosting hos One? Så bør du læse denne artikel omkring One og deres produkter. One er en international hostingudbyder, og det giver dig fordele. Derudover ligger One.com i den lidt dyrere ende af hosting af domæner. Det koster nemlig 14 kroner om måneden, at få hostet 1 domæne hos One.com. Derudover er One.com i år 2015 blevet kåret til Danmarks bedste webhotel, så der må da være noget om snakken.

Hvad kan One hosting?

one hostingOne hosting kan give dig en solid hosting oplevelse. De er meget stabile, og har derfor en høj oppe tid. Du får en masse ting sammen med din hosting hos One.com. Du får for eksempel disse ting:

  • 15 GB på webhotellet
  • 512 MB RAM
  • En database
  • 1 domæne
  • SSL

Man kan sige at det er ganske meget for pengene hos One.com. Desuden har One.com et special designet program, som gør det muligt at lave sin egen hjemmeside helt uden at kunne kode. Det er ikke mange, som kan tilbyde dette, men One.com har haft muligheden for at udvikle netop dette på grund af deres internationale brand og succes. Desuden får du også en e-mail med til din hjemmeside, som passer til navnet. Din hjemmeside kunne for eksempel hedde “www.example.dk” og din e-mail kunne hedde “info@example.dk”. Det er en god service, som får dig og din eventuelle virksomhed eller blog til at virke langt mere professionel. Der er dog også en række andre hostingudbydere, som kan tilbyde dette. Ikke desto mindre er det stadig værd at tage med.

Hvad siger kunderne til One.com?

Kunderne er overvejende tilfredse med One.com. En Trustpilot score på 8,1/10 er bestemt ikke dårligt. De seneste anmeldelser har dog et overtal af relativt dårlige anmeldelser. Det er værd at sige, at fordi det er et internationalt firma, så kommer der også anmeldelser fra hele verden. Det betyder, at deres service kan være bedre i Danmark, end den kan i Finland, simpelthen fordi at der er forskellige medarbejdere, som tager sig af de forskellige afdelinger. Derfor råder vi dig til, at du lige læser kommentarerne igennem, for at forsikrer dig, at alle de dårlige anmeldelser ikke blot er folk fra udlandet, og Danmark har de absolut bedste kommentarerer. Husk på at One.com vandt prisen for det bedste webhotel 2015, så helt skidt kan deres produkt bestemt ikke være!

GÅ TIL ONE.COM