Surftown hosting

Denne side er en annonce

Plads

10 GB

Opstartspris

110 DKK

Pris/md.

9.5 DKK

Spar 67% det første år

Plads

2 GB

Opstartspris

Pris/md.

10 DKK

Enkel og stabil hosting

Plads

10 GB

Opstartspris

Pris/md.

15 DKK

Meget høj ydelse 150% CPU

Plads

10 GB

Opstartspris

99 DKK

Pris/md.

12.9 DKK

Spar 90% det første år

Plads

25 GB

Opstartspris

99 DKK

Pris/md.

99 DKK

Prøv dit webhotel helt gratis i 30 dage

Plads

5 GB

Opstartspris

Pris/md.

22 DKK

Spar 20% med koden: AWQ84QGG67 ved valg af halv- eller helårlig betaling

Plads

10 GB

Opstartspris

Pris/md.

4.97 DKK

En stabil og hurtig hjemmeside til en fast, lav pris.
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere
surftown-hostingGår du og overvejer at investere i Surftown hosting? Inden du gør dette, er det naturligvis meget relevant for dig at lære mere om Surftown og vide, hvad de kan tilbyde. Vi har her på hjemmesiden listet deres mindste hostingløsning op, der vil være fin for mindre websites. Du får i vores præsentation information omkring pris, plads, trafik samt anden relevant data, så du kan være sikker på, at det nu også er det rigtige, du vælger. Ønsker du at vide mere om Surftown, samt hvad de kan tilbyde, så kan du læse mere her på siden.

Info om Surftown hosting

Vælger du Surftown hosting, så er du sikret en god oplevelse med hosting med en høj oppetid. Læser man Surftowns Trustpilot igennem, så er rigtig mange nuværende kunder glade for den kundeservice, de giver. Der bliver blandt andet nævnt, at de altid er søde til at hjælpe. Sådan skal det også være med en udbyder af hosting. Det er vigtigt, at du altid kan få kompetent hjælp fra din udbyder, hvis der skulle opstå problemer.

Surftown hosting scorer 8,7/10 hos Trustpilot, hvilket er i den høje ende sammenlignet med andre udbydere.

Surftown er ligeledes kendt for at holde en rigtig god oppetid, og det er et at de vigtigste parametre, når du skal finde din hostingudbyder. Vi har taget et nærmere blik på de løsninger, som Surftown tilbyder deres kunder.

  • 10-30 GB plads
  • 30-70 GB trafik
  • Ubegrænsede e-mails
  • Nem 1-click installation
  • Muligt at hoste 1-20 domæner.

Hvor meget plads, trafik med videre du får adgang til, afhænger af, hvilken løsning du vælger. I deres løsninger finder du også en nem one-click installation, hvor du får adgang til at installere de mest anerkendte CMS-systemer som for eksempel WordPress med et enkelt klik. Er du ikke så teknisk kyndig, er det derfor en oplagt mulighed.

Er Surftown værd at vælge?

Som ved andre hostingudbydere er der fordele og ulemper. Surftown er uden tvivl en af de førende selskaber i Danmark. De har nogle rigtig gode løsninger til en fornuftig pris, og så har de ikke mindst en rigtig god support og en brugervenlig service. Det er i det hele taget en god udbyder at vælge, hvis du ikke er så teknisk kyndig i og med det også er muligt at finde mange hjælpeartikler. Surftown hosting har ligeledes en høj kundetilfredshed, hvilket også bør vægtes højt, når du skal vælge ny udbyder.

GÅ TIL SURFTOWN