Team Internet hosting

Denne side er en annonce

Plads

10 GB

Opstartspris

110 DKK

Pris/md.

9.5 DKK

Spar 67% det første år

Plads

2 GB

Opstartspris

Pris/md.

10 DKK

Enkel og stabil hosting

Plads

10 GB

Opstartspris

Pris/md.

15 DKK

Meget høj ydelse 150% CPU

Plads

10 GB

Opstartspris

99 DKK

Pris/md.

12.9 DKK

Spar 90% det første år

Plads

25 GB

Opstartspris

99 DKK

Pris/md.

99 DKK

Prøv dit webhotel helt gratis i 30 dage

Plads

5 GB

Opstartspris

Pris/md.

22 DKK

Spar 20% med koden: AWQ84QGG67 ved valg af halv- eller helårlig betaling

Plads

10 GB

Opstartspris

Pris/md.

4.97 DKK

En stabil og hurtig hjemmeside til en fast, lav pris.
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

Team Internet er en af de ældste hostingudbydere på hostingmarkedet. De blev nemlig lavet i 1997, og siden da har de kæmpet hårdt for at tilbyde danskerne en så god hosting, som overhovedet muligt. Det er blandt andet derfor, at de også kan lidt ekstra, når det kommer til at skulle hjælpe dig med dine internet problemer. På trods af deres alder er Team Internet dog ikke specielt kendt, som hostingudbyder, og derfor ved du garanteret ikke meget om dem. Hvis du gerne vil blive klogere på Team Internet, bør du derfor læse med i vores anmeldelse af dem på Findhosting.dk.

Hvad kan Team Internet tilbyde?

Team Internet kan tilbyde ganske fremragende service. Som nogle af de eneste hostingudbydere tilbyder de faktisk telefonservice. Det er derfor oplagt for dig, som ikke har specielt godt styr på internet og hjemmesider, at vælge Team Internet som udbyder. Her kommer nogle af de features, som deres produkter indeholder:

  • Plads: 3 – 20 GB
  • Antal e-mails: 5 – 50 styk
  • Gratis oprettelse ved MEDIUM løsningen
  • 1-click installation

team internet hostingDet er klart, at det indhold du får i dit produkt, afhænger af hvilket produkt du sælger. Vi har dog taget udgangspunkt i de billigste hostingløsninger hos Team Internet. Generelt set leverer de et rigtig godt produkt. Du får nemlig også et ubegrænset antal af e-mail adresser, som kan være en fordel for dig, hvis du for eksempel har en webshop eller bare blog, hvor der er flere bloggere. Derudover har de en imponerende høj oppe tid på deres servere, og deres priser er også ganske glimrende. Du får nemlig første år for 9 kroner. Derfor er Team Internet helt sikkert anbefalesesværdige. Klik ind og besøg dem nu, og hvis du kan lide hvad du ser, bør du da helt sikkert overveje at købe deres hosting.

Hvad siger kunderne?

Kunderne hos Team Internet er overvejende tilfredse. Det ved vi fra erfaring, for deres Trustpilot har af en eller anden mærkelig grund kun 1 anmeldelse. Derfor er det ikke Trustpilot, som vi bruger, når vi skal bedømme deres kundetilfredshed. Det er udelukkende baseret på historier, vi har hørt omkring Team Internet som hostingudbyder. Blandt de gode anmeldelser lyder det dog på, at de har en rigtig god service, da man har muligheden for at snakke i telefon med dem. Desværre lyder det også på, at deres produkt kan være lidt svært at finde rundt i som nybegynder. Sådan er det dog med mange backend systemer, og det at du har muligheden for telefonopkald, er jo helt sikkert værd at tage med.

GÅ TIL TEAM INTERNET