Webdomain hosting

Denne side er en annonce

Plads

10 GB

Opstartspris

110 DKK

Pris/md.

9.5 DKK

Spar 67% det første år

Plads

2 GB

Opstartspris

Pris/md.

10 DKK

Enkel og stabil hosting

Plads

10 GB

Opstartspris

Pris/md.

15 DKK

Meget høj ydelse 150% CPU

Plads

10 GB

Opstartspris

99 DKK

Pris/md.

12.9 DKK

Spar 90% det første år

Plads

25 GB

Opstartspris

99 DKK

Pris/md.

99 DKK

Prøv dit webhotel helt gratis i 30 dage

Plads

5 GB

Opstartspris

Pris/md.

22 DKK

Spar 20% med koden: AWQ84QGG67 ved valg af halv- eller helårlig betaling

Plads

10 GB

Opstartspris

Pris/md.

4.97 DKK

En stabil og hurtig hjemmeside til en fast, lav pris.
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

Webdomain er generelt set en super stærk hostingudbyder i Danmark. Det er efterhånden et ældre foretagende, da det blev oprettet for 10 år siden. Derfor har de også styr på langt de fleste problemstillinger, og det kan man godt se på deres Trustpilot anmeldelser. De har nemlig rigtig mange positive anmeldelser, som også betyder, at de får en score på hele 8,8/10, hvilket faktisk er rigtig godt. Hvis du søger seriøst webhosting, bør du derfor overveje at benytte dig af Webdomain. Ønsker du mere information, kan du med fordel læse med nedenfor.

webdomain hostingHvad får man med Webmain hosting?

Disse oplysninger er naturligvis afhængigt af hvilket webhotel du vælger. Dog har vi oplyst de mest generelle ting omkring hosting hos Webdomain.dk.

  • Relativt meget plads: 1 – 15 GB
  • Antal af domæner pr webhotel: op til 20
  • Gratis oprettelse ved køb af større webhoteller
  • Unik Prestashop løsning hos Webdomain Hosting

Det at du kan have en masse domæner på det samme webhotel, kan være rart for dig, som måske har mange mindre hjemmesider. Hvis du har tunge hjemmesider, er Webdomain måske ikke det helt rette for dig. Der er nemlig en maksimum kapacitet på webhotellerne på 10 GB, hvilket ikke er overdrevet meget. Til gengæld er det en billig og stabil løsning for folk, som driver mindre hjemmesider. Derfor anbefaler vi dig, at tjekke andre hosting muligheder ud, hvis du ikke er tilfreds med den plads mængde, som Webdomain kan tilbyde. Få iøvrigt gratis oprettelse af webhotellet, hvis du køber en af de større muligheder.

Webdomain og deres kunder

Webdomain har som sagt rigtig tilfredse kunder. Det er kommentarer som god kunde service og et super godt produkt, som pryder deres anmeldelser på Trustpilot. Desuden kan man med den gode pris og generelt super gode service og produkt, næsten ikke lade være med at blive kunde hos Webdomain, hvis man er seriøs omkring sin hjemmeside. Webdomain er en af de mest ambitiøse hostingudbydere i Danmark, og derfor sætter vi også pris på, at vi har et samarbejde med dem. Hvis du ønsker at læse mere om Webhosting.dk, bør du klikke på den grønne knap nedenfor.

GÅ TIL WEBDOMAIN