WordPress

WordPress er et anerkendt CMS system, der bliver benyttet af et hav af hjemmesideejere verden over. WordPress er kendt for at være et system, der er let at bruge, og det er muligt for selv ikke tekniske personer at sætte en flot og brugbar hjemmeside op med en række avancerede funktioner, der hjælper brugeren.

WordPress fungerer på den måde, at man enten finder et gratis tema eller køber et tema. Dette kan man for eksempel gøre via deres theme store eller via online steder som for eksempel Themeforrest. Der er mange temaer derude, både gode og dårlige. Vi anbefaler derfor her hos Findhosting, at du altid læser bruganmeldelser af det tema, du er ved at investere i.

Nem integration med et hav af systemer

Noget af det, der også har været med til at gøre WordPress så populært er, at det er muligt at koble sin hjemmeside sammen med andre programmer blot ved at installere et plugin. Det kræver naturligvis, at det pågældende program har udviklet et plugin, som man kan bruge. Der findes mange forskellige genre inden for programmer, man kan koble til WordPress. Det er for eksempel regnskabsprogrammer, marketing software med videre. Alt sammen nemt og hurtigt ved at installere et plugin.

En af de andre gode ting ved at lave sin hjemmeside i WordPress er, at der er rigtig meget information derude, man kan gøre brug af, hvis man kommer i tvivl om noget. Der findes også en lang række eksperter inden for WordPress, og derfor er det nemt at få hjælp til for eksempel opsætning med videre. Det kan også være, man ønsker at få en ny funktion udviklet. Her er det også let at finde en udvikler til systemet. Ønsker du et forholdsvist nemt, billigt og godt CMS-system, så er WordPress et perfekt valg for dig!

Gå tilbage til leksikon