Joomla Webhotel

Joomla er et anerkendt CMS-system, der benyttes af mange brugere verden over. Nedenfor finder du nogle af de bedste webhoteller til Joomla.

Denne side er en annonce

Plads

10 GB

Opstartspris

110 DKK

Pris/md.

9.5 DKK

Spar 67% det første år

Plads

2 GB

Opstartspris

Pris/md.

10 DKK

Enkel og stabil hosting

Plads

10 GB

Opstartspris

Pris/md.

15 DKK

Meget høj ydelse 150% CPU

Plads

10 GB

Opstartspris

99 DKK

Pris/md.

12.9 DKK

Spar 90% det første år

Plads

25 GB

Opstartspris

99 DKK

Pris/md.

99 DKK

Prøv dit webhotel helt gratis i 30 dage

Plads

5 GB

Opstartspris

Pris/md.

22 DKK

Spar 20% med koden: AWQ84QGG67 ved valg af halv- eller helårlig betaling

Plads

10 GB

Opstartspris

Pris/md.

4.97 DKK

En stabil og hurtig hjemmeside til en fast, lav pris.
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

Find dit nye Joomla webhotel hos Findhosting.dk

Hos Findhosting.dk finder du alle de bedste webhoteller til Joomla. Vi har samlet alle de nødvendige oplysninger i en overskuelig oversigt, der hjælper dig med at finde det helt rette webhotel til din Joomla-løsning. I vores oversigt finder du blandt andet information omkring priser, plads, oprettelse, antal tilladte domæner og meget mere.

Vi har specifikt til denne side samlet alle de bedste webhoteller til Joomla. Vi ved godt, hvor uoverskueligt markedet inden for webhoteller kan være, og det er en af grundende til, at vi har lavet Findhosting.dk. Vi håber, at du finder dit nye Joomla webhotel.

Kig efter 1-click installer

Med en 1-click installer, kan du installere nogle af verdens mest brugte CMS-systemer med blot 1 klik. Det er altså perfekt, hvis du ikke har den store tekniske viden. Joomla er ofte en del af disse 1-click installationer, og det betyder altså, at du blot med 1 klik kan få Joomla direkte på dit domæne.

Du slipper dermed for alt det tekniske, og du kan have din nye hjemmeside online inden for blot et par minutter. Størstedelen af de webhoteller til Joomla, vi har listet op her på hjemmesiden tilbyder en one-click installation.

Systemet Joomla giver dig en stor fleksibilitet på din hjemmeside, og det åbner op for rigtig mange muligheder. Det er dog et lidt mere avanceret system, og det kræver en smule mere teknisk viden. Har du det, eller har du adgang til det, så kan Joomla være et fantastisk system!

Gode råd til valg af Joomla webhotel

joomla webhotelMange undervurderer hosting til deres hjemmeside. Det er dog alfa omega for, at den overhoved kan være online. Det er vigtigt, at du vælger et webhotel, der passer til dine behov samt til din hjemmesides størrelse. Langt de fleste hjemmesideejere kan klare sig med et mindre webhotel til Joomla.

Det er mere, hvis din hjemmeside indeholder mange produkter, store billeder og meget tekst, at det vil give god mening med lidt mere plads. Du bør derfor spørge dig selv, om det er en fritidshjemmeside, eller om det er i forbindelse med din virksomhed eller din forretning. Du bør tage stilling til dette, så du på ingen måde begrænser dig i, hvor mange besøgende og hvor meget indhold, du må have på siden. Som nævnt kan de fleste sagtens klare sig med et mindre webhotel.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du kigger på prisen, men det er også vigtigt, at du vælger en udbyder med god support, hvis nu der skulle forekomme problemer. Her kan det være en god idé at tjekke sider som Trustpilot, hvor forbrugere anmelder virksomheder. Vi har dog her på Findhosting.dk oplistet virksomheder, hvor der er styr på tingene, og hvor supporten er god. Du bør også spørge dig selv, om du skal have e-mail, hvor mange domæner du skal have og så videre.