Prestashop webhotel

PrestaShop er et stort og velset webshopssystem. Inden du påbegynder arbejdet med din webshop, er det en god idé at gøre sig nogle overvejelser i forhold til webhotel. For at din netbutik kan være online, skal den hostes på et webhotel. Vi har nedenfor samlet 3 gode udbydere af webhoteller til Prestashop samt skrevet en guide omkring valg af webhotel.

Denne side er en annonce

Plads

10 GB

Opstartspris

110 DKK

Pris/md.

9.5 DKK

Spar 67% det første år

Plads

2 GB

Opstartspris

Pris/md.

10 DKK

Enkel og stabil hosting

Plads

10 GB

Opstartspris

Pris/md.

15 DKK

Meget høj ydelse 150% CPU

Plads

10 GB

Opstartspris

99 DKK

Pris/md.

12.9 DKK

Spar 90% det første år

Plads

25 GB

Opstartspris

99 DKK

Pris/md.

99 DKK

Prøv dit webhotel helt gratis i 30 dage

Plads

5 GB

Opstartspris

Pris/md.

22 DKK

Spar 20% med koden: AWQ84QGG67 ved valg af halv- eller helårlig betaling

Plads

10 GB

Opstartspris

Pris/md.

4.97 DKK

En stabil og hurtig hjemmeside til en fast, lav pris.
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

Hjælp til valg af Prestashop webhotel

Der kan være stor forskel på webhoteller. Dette gælder både i forbindelse med pris, men i den grad også i forbindelse med plads, antal inkluderede domæner og så videre. De fleste mindre webhoteller kan uden problemer hoste en mindre webshop eller hjemmeside. Det kan dog godt begynde at blive et problem, hvis du har mange varer, billeder og meget tekst. Dette fylder mere, og derfor kan det godt blive nødvendigt at finde et webhotel med lidt mere plads på.

De fleste Prestashop webhoteller tilbyder ubegrænset trafik, og det betyder altså, at du aldrig skal bekymre dig om, hvor mange besøgende din webshop har. Du skal kun tænke på at drive din netbutik og skaffe endnu flere besøgende. Det er desuden også vigtigt, at du har dit PrestaShop webhotel på en hurtig server, så dine potentielle kunder ikke kommer ind til en langsom hjemmeside.

Gå efter et webhotel med 1-click installer

1-click installer betyder, at du kan installere forskellige CMS-systemer med blot 1 klik. Det er altså perfekt, hvis du ikke er synderligt teknisk anlagt. Her er PrestaShop ofte et af de systemer, og du kan altså hurtigt være online med din nye shop.

Typisk kan du have installeret systemet på dit PrestaShop webhotel inden for et par minutter, og så er det blot med at gå i gang med at få opsat webshoppen, lave produkter, indhold og så videre. Som nævnt så er det langt de fleste udbydere, der tilbyder 1-click installation til Prestashop og ovenfor, har vi samlet nogle af de bedste danske hostingudbydere.

Gode råd inden valg af PrestaShop webhotel

Som nævnt så er det rigtig vigtigt, at du får valgt det helt rette webhotel til din webshop. Derfor anbefaler vi altid, at du gør dig nogle tanker, inden du blot vælger det første og bedste Prestashop webhotel. For det første bør du tænke over, hvor mange produkter din hjemmeside skal have. Til produkter skal bruges billeder og tekst, og det kan godt tage en del plads. Skal du derfor have flere hundrede produkter, anbefaler vi, at du måske vælger et webhotel med lidt mere plads. Skal du have et mindre antal produkter, vil du hos langt de fleste udbydere kunne klare dig med mindre plads.

Inden du træffer dit endelige valg af PrestaShop webhotel, anbefaler vi også, at du vælger et webhotel med høj oppetid og høj kundeservice. Du har ikke råd til, at din hjemmeside er nede. Det betyder nemlig tabte ordre, og det går ikke, hvis du vil drive en succesfuld e-butik. Derfor er det altså vigtigt, at du tager hostingen af din shop meget seriøst. Tjek altid den respektive udbyder ud på sider som for eksempel Trustpilot.

Du bør desuden også gøre dig nogle overvejelser om, om du ønsker flere domæner hostet på dit webhotel, og om du ønsker mail til.

Find de nødvendige informationer her

prestashop webhotelHer hos Findhosting.dk ved vi godt, hvor uoverskueligt hosting markedet kan virke som forbruger. Særligt hvis man ikke er så teknisk anlagt. Derfor har vi lavet en oversigt, hvor du nemt kan finde de nødvendige oplysninger om hvert PrestaShop webhotel. Du finder for eksempel oplysninger omkring pris, oprettelse, plads, antal domæner samt andre relevante informationer. Du kan lynhurtigt komme frem til hver enkelt udbyders hjemmeside via den grønne knap. Vi håber, at du kan bruge oversigten!