Webhotel priser

Denne side er en annonce

Plads

10 GB

Opstartspris

110 DKK

Pris/md.

9.5 DKK

Spar 67% det første år

Plads

2 GB

Opstartspris

Pris/md.

10 DKK

Enkel og stabil hosting

Plads

10 GB

Opstartspris

Pris/md.

15 DKK

Meget høj ydelse 150% CPU

Plads

10 GB

Opstartspris

99 DKK

Pris/md.

12.9 DKK

Spar 90% det første år

Plads

25 GB

Opstartspris

99 DKK

Pris/md.

99 DKK

Prøv dit webhotel helt gratis i 30 dage

Plads

5 GB

Opstartspris

Pris/md.

22 DKK

Spar 20% med koden: AWQ84QGG67 ved valg af halv- eller helårlig betaling

Plads

10 GB

Opstartspris

Pris/md.

4.97 DKK

En stabil og hurtig hjemmeside til en fast, lav pris.
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

Find webhotel priser hos Findhosting.dk

Hvis du skal bruge et webhotel, så ved du helt sikkert også, at det kan virke uoverskueligt at finde webhotel priser. Der er mange udbydere, og det kan gøre det svært at navigere rundt blandt dem alle og finde et webhotel til den pris, man ønsker at betale. Det vil vi her hos Findhosting.dk gerne lave om på, og derfor har vi udarbejdet en nem og overskuelig oversigt, hvor du kan se webhotel priser nemt og hurtigt. Du får også andre oplysninger, der kan hjælpe dig med at træffe det helt rette valg, når du skal finde et nyt webhotel til din hjemmeside. Webhotellerne er vist efter, hvad vores brugere foretrækker. Det er blandt andet efter oplysninger omkring, hvad der bliver klikket på, samt hvor mange der bestiller de forskellige webhoteller.

Overvejelser inden valg af webhotel

Inden du skal finde et nyt webhotel, er der nogle overvejelser, der er gode at gøre, så du ikke ender at have købt det forkerte webhotel. Mange går efter nemlig udelukkende det billigste webhotel, men det er ikke det smarteste. Din hjemmeside skal jo være oppe at køre, og derfor er det en god idé at finde et webhotel, hvor du ikke betaler for noget, som du ikke bruger og heller ikke har et for lille webhotel. Det er altid en god idé at finde webhotel priser, men du skal kende dine behov inden. Får du senere et behov for at opgradere dit webhotel, kan du altid opgradere det enten for et mindre gebyr eller gratis. Du har altså ikke foretaget dit endelige valg første gang.

Når du skal finde dit behov for, hvilket webhotel du ønsker, bør du tage højde for, hvor stor din hjemmeside er, samt hvor mange domæner du ønsker på webhotellet. Du bør ydermere gøre dig en overvejelse omkring, om du ønsker at gøre brug af en 1-click installation og så videre.

De priser som du ser i vores oversigt oven for er ofte kun priserne for det første år, du har det pågældende webhotel. Den vil ofte stige en smule, men alt dette kan du læse mere omkring i vores oversigt eller inde på de respektive udbyderes hjemmeside.

Webhotel priser og supporten

webhotel priserNoget der er vigtigt, når du kigger på webhotel priser er, at du kigger på supporten. Dette er ofte noget, som mange glemmer, men det er faktisk rigtig vigtigt. Skulle der ske noget, din hjemmeside går ned eller andet, er det rigtig godt at have en support, der er klar til hjælpe. Det er dog de færreste udbydere, der tilbyder telefonisk support, og derfor vil meget foregå på mail.

Du kan eventuelt tjekke udbyderens anmeldelser ud og herved finde frem til, hvor god en support der er. I vores oversigt med webhotel priser har vi også oplysninger omkring brugeranmeldelser med. Dette kan du også bruge som et pejlemærke. Vi ønsker dog kun at præsentere dig for det bedste, hvorfor du kan stole på de udbydere, vi har i vores oversigt. Som du kan se, er der mange udbydere, og vi ønsker at gøre det nemmere for dig at vælge den rette med vores oversigt.