WordPress webhotel

WordPress er et af verdens største CMS-systemer. Det er et brugervenligt system, hvor man kan lave en hjemmeside uden at have de største tekniske færdigheder. Enhver hjemmeside kræver et godt webhotel, og det gør en WordPress hjemmeside også. Vi har nedenfor listet 3 gode webhoteller op til WordPress hjemmesider.

Denne side er en annonce

Plads

10 GB

Opstartspris

110 DKK

Pris/md.

9.5 DKK

Spar 67% det første år

Plads

2 GB

Opstartspris

Pris/md.

10 DKK

Enkel og stabil hosting

Plads

10 GB

Opstartspris

Pris/md.

15 DKK

Meget høj ydelse 150% CPU

Plads

10 GB

Opstartspris

99 DKK

Pris/md.

12.9 DKK

Spar 90% det første år

Plads

25 GB

Opstartspris

99 DKK

Pris/md.

99 DKK

Prøv dit webhotel helt gratis i 30 dage

Plads

5 GB

Opstartspris

Pris/md.

22 DKK

Spar 20% med koden: AWQ84QGG67 ved valg af halv- eller helårlig betaling

Plads

10 GB

Opstartspris

Pris/md.

4.97 DKK

En stabil og hurtig hjemmeside til en fast, lav pris.
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

Et godt WordPress webhotel kræver:

wordpress webhotelDer er visse ting, som du bør tage højde for, når du skal finde det rette WordPress webhotel til din hjemmeside. Det er for eksempel vigtigt, at du vælger et webhotel, hvor der er god kundeservice, hvis nu der skulle ske noget med din hjemmeside.

Ydermere bør du kigge efter et webhotel, hvor der er gode og varierende muligheder i forhold til pladsen, trafikken, domæner, e-mail samt eventuelle ekstra features. Det er altså vigtigt, at dit hurtige wordpress webhotel kan hoste din hjemmeside, så den ikke hele tiden er nede eller er meget langsom. Vi anbefaler, at du vælger et hotel, hvor der er stor fokus på stabiliteten, og hvor der også jævnligt tages backup.

Alfa & Omega – 1-click installer

Med en 1-click installer kan du let og hurtigt installere nogle af verdens mest benyttede CMS-systemer, blandt andet WordPress. Langt de fleste webhoteller udbyder dette i dag, men det er stadig ikke alle. Derfor anbefaler vi her hos Findhosting.dk, at det er et af de punkter, du kigger efter, når du skal finde dit webhotel til din WordPress hjemmeside.

Som navnet også antyder, så kan du installere WordPress på din hjemmeside med blot et enkelt klik. Det er rigtig nemt, og har du ikke det store tekniske kendskab, så anbefaler vi, at du finder et webhotel med en 1-click installer. Den gør nemlig, at du kan have din hjemmeside online i løbet af blot et par minutter, så du blot efterfølgende skal fokusere på designet og indholdet til hjemmesiden. Vi har ovenfor listet 3 af de mest brugervenlige webhoteller op, der fungerer perfekt som Wordpress webhotel.

Hvad er mit behov?

Der findes hos de forskellige udbydere flere forskellige webhoteller. For at du ikke vælger et for lille eller et for stort webhotel, er det vigtigt, at du kender dit behov. Det kan godt virke en anelse uoverskueligt, og svært at finde helt ud af. Derfor har vi samlet nogle råd til her, så du ikke vælger forkert.

Først og fremmest er det vigtigt, at du stiller dig selv nogle spørgsmål for at finde ud af, hvad du har behov for. Skal du for eksempel have e-mail, hvor stor er din side, skal du have ubegrænset trafik og hvor mange domæner ønsker du? Det er de færreste hjemmesider, der fylder mere end 10Gb, og derfor vil denne mængde plads være tilstrækkelig for langt de fleste, med mindre du har en meget stor hjemmeside.

Mange udbydere tilbyder ubegrænset trafik, men det er ikke alle. Vi anbefaler, at du vælger et WordPress webhotel med ubegrænset trafik, så du har plads til at vokse besøgsantallet på din hjemmeside og ikke hele tiden skal have i baghovedet, om du skal vælge et større webhotel.

WordPress som CMS-system

WordPress er som nævnt før et af verdens største hjemmesidesystemer. Det opdateres løbende og bliver hele tiden forbedret. Ydermere så er der rigtig mange muligheder i WordPress, og der er næsten integrationer til alt lige fra kortbetaling, regnskabsprogrammer, billedekomprimering og forskellige marketingværktøjer. Der er rigtig mange Plugins til systemet, og der kommer hele tiden flere til.

WordPress er et rigtig brugervenligt CMS-system, og uden den store tekniske viden kan de fleste få en flot hjemmeside op at stå. Det fungerer nemlig typisk sådan, at man installerer et tema til sin hjemmeside, der udgører designet, og man skal så efterfølgende selv stå for indhold, billeder og så videre. Det er i WordPress både muligt at lave en almindelig hjemmeside og en webshop. Den rette hurtig WordPress hosting begrænser dig ikke i dit fald. Du får tværtimod frit spil.

Find dit nye WordPress webhotel hos Findhosting.dk

Findhosting.dk er en hjemmeside, der samler alle de bedste udbydere af hosting, webhoteller og webhosting. Vi ønsker at gøre markedet for WordPress webhoteller mere gennemskueligt, og derfor har vi fundet 3 af de dygtigste selskaber og præsenteret øverst på siden.

I oversigten finder du alt den information, du skal bruge for at træffe valget om, hvilken udbyder der skal have æren af at hoste din nye WordPress hjemmeside. Du finder blandt andet information omkring plads, antal domæner, priser, hvorvidt der er 1-click installer og meget mere. Du kan få mere information om hvert enkelt webhotel ved at klikke “vis mere”. Du kan komme direkte til bestillingen af dit nye WordPress Webhotel ved at klikke på den grønne knap, hvor der står “Bestil”. Har du nogle konkrete spørgsmål til de enkelte webhoteller, så anbefaler vi, at du kontakter den pågældende udbyder.