Guide: de 5 bedste sommerhusområder i Danmark

Ønsker du at blive i Danmark i din sommerferie, men er du bekymret for, om det bliver for kedeligt? Bare rolig! Vælger du det rette sommerhusområde til din sommerferie, vil du uden tvivl have en uforglemmelig sommerhustur fyldt med sjove oplevelser. Er du i tvivl om, hvilket sommerhusområde, du skal vælge? Så læs med herunder, hvor du får en oversigt over de 5 bedste sommerhusområder i Danmark.

Skagen

Skagen er at de mest populære sommerhusområder i Danmark – og det er der faktisk flere gode grunde til! En af grundende er blandt andet den smukke natur. I Skagen finder du grenen, hvor de to have møder hinanden på midten. Dette er et smukt syn, som uden tvivl er et besøg værd! I Skagen finder du desuden en hyggelig lille midtby, som byder på lækre restauranter og hyggelige barer. Find dit sommerhus i Skagen på sommerhusudlejning.dk

Bornholm 

Bornholm er, ligesom Skagen, en af de mest populære feriedestinationer i Danmark. På Bornholm finder du nemlig både hyggeligt byliv og smukt landskab. Ofte skal du ikke gå særligt langt, for at finde en række smukke klipper eller spejlblanke søer! Det bliver ikke meget smukkere. Der findes et stort udvalg af smukke sommerhuse på Bornholm, der kan lejes hele året rundt. 

Tisvildeleje 

Ønsker du ikke at besøge Nordjylland, men i stedet Nordsjælland, i din sommerferie, er Tisvildeleje den perfekte sommerferiedestination for dig. Det unikke ved Tisvildeleje er den smukke natur. Du finder blandt andet en lang, hvid strand med klart vand, så langt øjet rækker. Derudover kan du finde små perler som eksempelvis fine loppemarkeder og små restauranter. Uanset om du er til afslappet landferie eller hurtig byferie, har Tisvildeleje alt det, du leder efter!

Ebeltoft

Hvis du ønsker at gå tilbage i tiden, og holde sommerferie mellem brosten og stråtag, er den jyske by Ebeltoft uden tvivl lige noget for dig! Det unikke ved byen Ebeltoft er nemlig, at midtbyens charme er stort set bevaret. I Ebeltoft kan du finde et stort udvalg af seværdigheder, der er perfekte til både børn og voksne. Du finder blandt andet det gamle bolcheri og flere forskellige glaspusterier. Kører du blot lidt udenfor Ebeltoft finder du desuden både strand og skov. Det bliver ikke meget bedre end en afslappende ferie i Ebeltoft!

Lønstrup

Sidst, men bestemt ikke mindst på listen, er den nordjyske by Lønstrup. Ligesom tidligere nævnte sommerferiedestinationer, er byen Lønstrup helt unik og speciel. Byen Lønstrup var oprindeligt en fiskerby, og dette ses overalt i byen, hvor mange gamle fiskerhuse er bevarede. Lønstrups varetegn er et lille fyrtårn, der står midt i en kæmpe sandmark! Ja, du læste rigtigt! Hvis du ønsker at få noget for pengene på din sommerhusferie, skal du uden tvivl leje et sommerhus i den skønne by Lønstrup.